EU i Bloc-Compromís per Alacant s’adherixen a la convocatòria de la PIC

A través de un email, al cas de EU, i un extens comunicat de premsa, al cas de Bloc-Compromís per Alacant, s’ha anunciat la adhesió de ambdues formacions a la convocatòria de la PIC a favor de la transparència i contra la corrupció.

Al comunicat de premsa, Tomàs Mestre, candidat de COMPROMÍS PER ALACANT, ha informat que la COALICIÓ COMPROMÍS que formen BLOC – INICIATIVA – VERDS han decidit adherir-se a la convocatòria de la PIC (Plataforma d´Iniciatives Ciutadanes) del dia 19 de novembre a les 20h en la plaça de l´Ajuntament de la capital alacantina.

Mestre ha explicat que “COMPROMÍS porta molts mesos en les Corts denunciant la corrupció instal·lada en les administracions públiques governades pel PP, la degeneració democràtica que representen els casos Gürtel i Brugal o la imputació generalitzada que tenen els nostres governants. Com veiem en les gravacions filtrades als mitjans de comunicació, que en el cas Brugal pareixen afectar tant populars com a socialistes, veiem que no és un problema de pomes podrides, com d´una forma cínica explicava el Sr. Ripoll, sinó que hi ha tot un arbre de la corrupció que ha arrelat d´una manera escandalosa de la forma de fer política”.

Per tot això el dirigent de COMPROMÍS ha comentat “anem a posar-nos al costat de la societat civil alacantina que reclama transparència, honestedat i dignitat en la política. Ens manifestem perquè no tots som iguals, perquè nosaltres no tenim ni imputats, ni trànsfugues, ni vergonyes que amagar. Acudirem a la concentració de la PIC per a exigir que la dimissió de Roque Moreno no ha de ser l´última que es produïsca en l´ajuntament alacantí i que el PP deu deixar de mirar per a un altre costat, tal com fa Mariano Rajoy, i afrontar el problema de corrupció del seu partit en el País Valencià, i de forma especial en la ciutat d´Alacant. La situació judicial de l´alcaldessa, la Sra. Castedo és molt delicada, però més encara en l´àmbit polític on la revelació de les seues actuacions li haurien de portar a la dimissió”.

Finalment el dirigent de COMPROMÍS ha assenyalat “la ciutadania ha de ser conscient que serà impossible eixir de la crisi amb uns governants que continuen confiant en l´amiguisme, el pelotazo i la trampa per a desenvolupar la seua labor pública. Des de COMPROMÍS  entenem que ètica i política no poden anar separades i que el canvi polític ha d´implicar també que els valors de l´honradesa, la responsabilitat i la transparència deuen guiar la forma de fer política. Eixos són els valors de COMPROMÍS , que compartim amb la immensa majoria de ciutadans i ciutadanes que estan fastiguejades de la imatge que els partits majoritaris traslluen a través dels seus problemes judicials. A tots eixos ciutadans i ciutadanes ens dirigim per a expressar-los que hi ha una alternativa política digna i honesta en la qual poden confiar”.

Esta entrada fue publicada en Actividades, Comunicados, Concentración 19N. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *